POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
POLITICA UTILIZARE COOKIE-URI

Pentru a va oferi servicii mai bune, Iesit din Tipar utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate.

 

Generale


Site-ul www.iesitdintipar.ro denumit in continuare iesitdintipar sau site-ul este aflat în folosinta de catre SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL, cu sediul în Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu 158 A, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/2535/2012, CUI RO29875772, societatea avand drept exclusiv de proprietate intelectuala asupra continutului Site-ului, fiind denumita iin continuare detinttorul Site-ului /Vanzator /Profesionist.

 

Prin intermediul site-ului iesitdintipar, SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL., in calitate de vanzator, asigura vanzarea de bunuri si/sau servicii exclusiv clientilor persoane fizice si juridice care acceseaza site-ul in calitate de cumparatori. Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:


Utilizator – orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza Site-ul in vederea consultarii ofertei comerciale a detinatorului de Site, indiferent daca plaseaza sau nu o Comanda pentru cumpararea de produse sau servicii; 
Client – orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza Site-ul si plaseaza o comanda in vederea cumpararii de produse sau servicii in nume propriu sau ca reprezentant al unei persoane juridice;
Cumparator – Clientul (persoana fizica sau juridica) care a incheiat un Contract cu detinatorul Site-ului


Utilizarea informatiilor

Accesarea site-ului iesitdintipar.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la  SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site, garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.iesitdintipar.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL. 

Inregistrarea utilizatorului

Pentru a putea plasa o comanda de produse/servicii oferite de SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL, utilizatorul se va inregistra pe site ca potential Client. In acest sens va obligati si garantati ca furnizati date reale, exacte si complete, astfel cum se solicita prin formularul de înregistrare.
Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica autenticitatea datelor de inregistrare ale utilizatorilor referitoare la existenta acestora. 


Prin acceptarea termenilor si conditiilor, utilizatorul isi exprima acordul pentru eventualele verificari ce vor fi efectuate de administratorii site-ului ca masura de siguranta pentru realitatea si exactitatea datelor furnizate. In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de utilizator sunt inexacte sau neconforme celor furnizate de organele in drept, detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau a sista accesul utilizatorului in cauza la serviciile site-ului si de a refuza incercarile curente sau viitoare de a comanda produse/servicii oferite pe site. 
Prin accesarea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie, utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

Important! 
Orice persoana care viziteaza site-ul www.iesitdintipar.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL. isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

 

Inregistrarea si confirmarea comenzi

Produsele aflate in \ oferta magazinului online Iesitdintipar se pot vinde numai in baza unei comenzi. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile sunt procesate si onorate in ordinea cronologica in care au fost înregistrate. Prin lansarea unei comenzi prin intermediul site-lui Iesitdintipar, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic).


O comanda plasata pe site cuprinde:

  • bunurile/serviciile regasite in oferta magazinului online Iesitdintipar;

  • mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale;

  • specificatiile cumparatorului.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier. Descriem detaliile livrarii in functie de conditiile pe care le veti avea. Termenele de livrare vor fi comunicate telefonic dupa confirmarea comenzii pentru produsele solicitate. Dupa receptionarea comenzii se recomanda verificarea produselor pentru a nu prezenta defectiuni fizice sau neconformitati in raport de specificatiile comenzii.

 

Facturare si plata

Preturile bunurilor si serviciilor afisatein  cadrul site-ului NU includ TVA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate în fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si / sau serviciile livrate, cumparatorul obligandu-se sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii in format electronic, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau creat pe site.


Calitatea serviciilor


Obligatiile SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.iesitdintipar.ro.
 

Litigii


Prin folosirea site-ului www.iesitdintipar.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 
 

Dispozitii finale 


Societatea SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.iesitdintipar.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila.

 

Societatea SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.iesitdintipar.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.iesitdintipar.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personale

Site-ul www.iesitdintipar.ro se angajeaza sa va respecte confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”). Prezenta politica (alaturi de Termenii si Conditiile prezentului site web si orice alte documente la care se face referire in continutul acestei politici) are ca scop sa va ofere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la utilizatorii site-ului si modalitatea de prelucrare de catre noi.

Date de identificare companie care administreaza site-ul www.iesitidintipar.ro
Operatorul de date este SC ULTRAVIOLET PRODUCTION SRL, cu sediul în Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu 158 A, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/2535/2012, CUI RO29875772.

Ce tip de date cu caracter personal prelucram, in ce scopuri si in baza caror temeiuri?

In procesul de administrare a prezentului site web, Societatea va colecta anumite informatii („date cu caracter personal”) in legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care sunt furnizate de utilizatorii prezentului site web direct (de exemplu, nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon) sau indirect (de exemplu, adresa IP). Preponderent, Societatea are in portofoliul sau clienti persoane juridice, iar eventualele date personale prelucrate in vederea desfasurarii activitatii, sunt reprezentate, dupa caz, de datele reprezentantului societatii, al imputernicitului acestuia, precum si ale personalului din cadrul acestor entitati, insarcinate cu imbunatatirea strategiilor si proceselor de promovare ale acestor clienti. Prelucrarea acestor date are temei contractual, nefiind necesar, potrivit Regulamentului, exprimarea unui consimtamant expres in acest sens. Pot exista si situatii cand persoanele vizate sunt persoane fizice, neavand legatura cu vreo persoana juridica, destinatara a serviciilor noastre.

Prelucra datelor cu caracter personal se va face in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea, dupa cum urmeaza:

Navigarea pe site-ul web www.iesitdintipar.ro Utilizarea cookie-urilor

In momentul vizitarii site-ul nostru web, se utilizeaza cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site-ul web.

Scopul principal al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare imbunatatita si, de asemenea, in scopuri de publicitate, pentru a va putea oferi un continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor dumneavoastra. Astfel, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe site-ul nostru web si pentru a intelege modul in care interactionati cu continutul nostru publicitar.


Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web si scopurile in care acestea sunt utilizate, precum si cu privire la posibilitatile de a controla si/sau dezactiva cookie-urile, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile.

Raspunsul la formularul de contact sau intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si orice alte informatii sau detalii pe care ni le veti putea furniza in cadrul corespondentei, pentru a va solutiona si a raspunde la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, in functie de canalul de comunicare prin care ne contactati.


Scopul : Posibilitatea de a oferi raspunsuri la: cereri de oferte, reclamatii, intrebari sau solicitari de corespondenta
Temeiul legal : Prelucrarea are la baza un interes legitim, permitandu-ne sa oferim raspunsuri la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra.

Comunicari de marketing direct/email marketing

Avem posibilitatea sa prelucram datele cu caracter personal pentru a va informa despre produsele si serviciile noastre, oferte promotionale si pentru abonarea la buletinele informative. Aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri de marketing direct doar avand in prealabil consimtamantul dumneavoastra si prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, sms etc.) cu care ati fost de acord. Vom prelucra datele personale in vederea stabilirii de raporturi contractuale in urma exprimarii dumneavoastra in mod voluntar a dorintei de a primi o oferta sau detalii despre serviciile afisate pe site-ul www.iesitdintipar.ro.

Serviciile contractuale sunt reprezentate de prestarea de catre Societate a administrarii si gestionarii conturilor si campaniilor dumneavoastra de marketing pe internet. In acest scop, vom utiliza datele pe care dumneavoastra le veti completa in pagina mentionata mai sus, potrivit formularului existent la aceasta adresa, respectiv, Nume, Prenume, E-mail, Telefon.

Transferul datelor cu caracter personal in strainatate

In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in strainatate catre state din Uniunea Europeana („UE”) sau Spatiul Economic European („SEE”). Va informam prin prezenta ca orice transfer realizat de Societate intr-un stat membru UE sau SEE va respecta cerintele legale prevazute in GDPR.


Unele dintre datele cu caracter personal enumerate in aceasta politica de confidentialitate sunt transferate catre state care nu asigura o protectie adecvata prelucrarii datelor cu caracter personal, si anume, Statele Unite ale Americii. Aceste date sunt cele asupra carora detine controlul Google, in cadrul serviciilor sale Google Analytics.

Refuzul prelucrarii si consecintele acestuia

Fiind o entitate privata, nu exista o obligatie legala in baza careia am putea pretinde sa ne puneti la dispozitie datele personale. Refuzul dumneavoastra de a ne comunica datele nu are, in principiu, nicio consecinta in privinta dumneavoastra sau a experientei pe site-ul nostru de internet. Cu toate acestea, in masura in care veti decide ca doriti sa beneficiati de serviciile societatii noastre, comunicarea datelor solicitate, astfel cum ele au fost descrise mai sus este in mod inevitabil necesara. Din moment ce au luat nastere raporturi contractuale intre Societate si dvs., interesul nostru legitim ce tine de executarea reciproca a obligatiilor contractuale, va prevala refuzului dumneavoastra de prelucrare, pana cand obligatiile vor fi fost executate in mod integral si nu exista perspectiva incheierii unor noi raporturi contractuale.

Drepturile personale vizate

In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obtine confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate si, in caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal si conditiile in care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date;

  • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in cazul in care (i) datele nu mai sus necesare in scopul initial (si nu exista un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul persoanei vizate, persoana vizata isi retrage consimtamantul si nu exista alt temei legal, (iii) persoana vizata isi exercita dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) stergerea este necesara pentru conformarea cu legislatia UE sau legislatia romana sau (vi) datele au fost colectate in legatura cu servicii ale societatii informationale oferite copiilor (daca este cazul), cand se aplica cerinte specifice cu privire la consimtamant;

  • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazurile in care: (i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, insa dumneavoastra nu doriti ca sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date; (iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta sau (iv) v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca temeiurile legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;

  • Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;

  • Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interes legitim, precum si de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar intr-o maniera semnificativa;

  • Dreptul la portabilitatea datelor, insemnand dreptul de a va primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat operatorului de date intr-o forma structurata, utilizata in mod curent si care poate fi citita automat, precum si dreptul de a transfera respectivele date catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea are la baza consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si se realizeaza prin mijloace automate;

  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Protectie a Datelor (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

  • Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa utilizati formularele disponibile la http://www.dataprotection.ro/?page=Modele_de_plangere pe site-ul de internet al ANSPDCP sau sa adresati o solicitare in scris, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania sau prin e-mail la anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, in cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveti posibilitatea de a utiliza optiunea „dezabonare” care este inclusa in fiecare comunicare de marketing.

 

Modificari la aceasta politica

Aceasta Politica de Confidentialitate poate suferi din cand in cand modificari si poate fi actualizata de catre Societate, dupa cum va fi necesar, respectand legislatia in vigoare. Societatea va va notifica cu privire la orice modificari materiale sau substantiale ale acestei Politici de Confidentialitate si se va asigura ca respectiva notificare este efectuata intr-o maniera care asigura luarea acestora la cunostinta de catre dumneavoastra, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ati furnizat-o sau orice mijloace adecvate care sa asigure o comunicare efectiva.

Contact

Puteti adresa orice intrebare in legatura cu prezentul document la responsabilul de protectia datelor cu caracter personal care poate fi contactat la urmatoarea adresa de email: contact@iesitdintipar.ro

0751.269.499

  • White Facebook Icon

Aboneaza-te la revista noastra lunara si afla despre promotiile noastre

Toate drepturile rezervate © 2020 Iesit din Tipar

Va recomandam vizualizarea acestui site prin intermediul browser-ului Google Chrome

HOME     |     PRODUSE     |     POLITICA DE CONFIDENTIALITATE