top of page
Textura Banda de sus.jpg

CALENDARE PERSONALIZATE

CALENDARE TRIPTICE - CALENDARE DE BIROU

CALENDARE DE PERETE - CALENDARE SPIRALATE

Printuri Standard      Agende     Calendare     Felicitari

Dintodeauna, la sfarsitul anului, toata lumea ofera si primeste de la partenerii de business calendare: calendare triptice, sau calendare de perete cu diverse imagini, sau calendare de birou...

 

Din toate calendarele primite, fiecare dintre partenerii tai va alege unul care, timp de un an de zile, va sta fie pe birou, fie pe peretele biroului sau. Calendarul comandat la noi are ambitia de a fi acest calendar; pentru ca noi nu tiparim calendare de colectie, ci calendare care sa fie cu adevarat utile.

Calendarele triptice, vestitele calendare cu 3 luni pe o fila, se gasesc în aproape orice birou pentru ca sunt foarte utile celor care lucreaza si urmaresc proiecte a caror derulare depaseste o luna. Poate iesi din tipar un calendar triptic?

Noi raspundem afirmativ. Majoritatea ofertelor au calendare triptice tiparite la 2 culori (gri si rosu, albastru si rosu, verde si gri, aceleasi combinatii de culori se regasesc în principal în toate ofertele).

Însa poate îti doresti altceva: sa nu te asteptam cu niste file de calendar gata tiparite pe care sa le spiralam cu un capac personalizat cu logo-ul tau. Foarte bine! Noi îti oferim posibilitatea de a construi propriul tau calendar triptic:
tu alegi culorile, tu alegi fontul, tu alegi unde pozitionam logo-ul tau pe calendar. Si nu este nevoie de un tiraj mare: putem face asta si pentru un tiraj de 50 buc calendare, si pentru un tiarj de 30 buc calendare, chiar si pentru un tiraj de 10 buc calendare. Niciun tiraj nu este prea mic!

Calendarele de perete cu imagini

Te numeri printre cei care cred ca un calendar trebuie sa fie mai mult decat o insiruire de cifre?

Ca o tematica bine aleasa pentru un calendar si imagini de impact care însotesc calendaristica fiecarei luni fac din acesta un calendar de succes? Noi îti propunem calendarul de perete cu imagini. La prima vedere este un calendar obisnuit: diverse tematici, 13 file tiparite pe o fata si spiralate cu agatatoare în partea de sus... Avem însa ceva mai mult decat atat; multe colectii de calendare propun calendare cu peisaje, flori, masini; comandand calendarele la Iesit din Tipar, vei oferi partenerilor tai propriul tau calendar cu peisaje, flori, sau masini pentru ca poti alege singur ce imagini sunt tiparite in calendarul tau.

 

Noi nu te asteptam cu calendarele tiparite pe care sa le personalizam în partea de sus sau de jos cu un carton cu logolul tau. Noi asteptam de la tine 13 fotografii (la rezolutie buna); tu decizi care sunt imaginile care consideri ca sunt de impact pentru partenerii si colaboratorii tai; pot fi peisaje, flori, masini sau imagini reprezentative pentru business-ul tau.. indiferent ce alegi, calendarul tiparit tau va fi un calendar personalizat 100% si va avea cu siguranta impactul pe care îl astepti pentru partenerii tai.

Idei de afaceri

Esti în cautare de idei de afacrei? Inseamna ca ai deja o idee despre ceea ce vrei sa faci. Orice idee ai alege pentru businessul tau, nu uita sa o comunici! Calendarul personalizat cu imaginile si mesajele reprezentative pentru afacerea ta, ar fi un bun suport de comunicare catre angajati, clienti, furnizori si toti partenerii tai de afaceri.

bottom of page