top of page
Textura Banda de sus.jpg

DESPRE NOI

Printuri Standard      Agende     Calendare     Felicitari

Cine suntem?

Avem ca obiect de activitate productia de materiale si printuri publicitare, de la conceptia grafica pana la executia acestora.
 

Am început în anul 2013, cu un colectiv tanar si dinamic. Din 2015, am investit semnificativ atat în domeniul comercial cat si în segmentul productiei, devenind astfel un important furnizor de produse si servicii din domeniul tiparului digital.​
 

Am pornit astfel pe un drum care ne pasioneaza si dorim ca prin profesionalism, responsabilitate, creativitate, inovatie, flexibilitate, putere de munca dar si preturi competitive, sa oferim partenerilor nostri printuri digitale de cea mai inalta calitate.

De ce noi?

În fiecare proiect NOI ne implicam cu toata inteligenta, imaginatia, talentul si priceperea, dublate de capacitate de munca si profesionalism, totul pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Apeland la noi, veti avea certitudinea unei colaborari de succes. Garantia noastra: SERIOZITATEA. De la confirmarea rapida a comenzii, la executarea imediata a acesteia si pana la încadrarea în termenului de livrare promis, noi tratam fiecare proiect cu seriozitate si ne respectam cu strictete angajamentele pe care ni le asumam. Întelegem cat de important este timpul dumneavoastra si va asiguram ca ne respectam fiecare deadline.

Ce facem?

Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale, fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu printului digital, am reusit ca fiecare proiect (produs) sa fie unul de calitate, finalizat la timp si menit sa multumeasca aspiratiile beneficiarilor.

Dispunem de utilaje si echipamente proprii, atat pentru realizarea unui print digital de calitate, cat si pentru cele mai pretentioase finisari. Beneficiem astfel, de toate mijloacele necesare pentru a satisface chiar si cele mai exigente solicitari.

Sfaturi utile

Sfaturi utile

Te gândesti ca lucrurile ies usor din tipar?
Cu multa experienta în domeniu, asa se întâmpla.
Ca sa va introducem în lumea noastra, ne-am gândit sa facem o mica prezentare a cerintelor procesului de print digital

Stiati ca pentru printuri digitale de calitate, documentele trimise pentru tipar trebuie sa aiba o rezolutie de 300 dpi? Ei bine, sunt câtiva pasi de care trebuie sa tinem cont în momentul în care pregatim un document pentru tipar.

  1. Alegem culorile

  2. Avem mare grija sa setam rezolutia corecta

  3. Alegem cu grija fonturile, pentru un design de impact al textului.

  4. E foarte important ca documentele transmise pentru tipar sa utilizeze unul dintre formatele uzuale: PDF, TIFF, CDR.

Pentru alte informatii poti folosi cu încredere formularul de contact.

bottom of page